September 2022

Kalenderen viser september, og det betyder for manges vedkommende, at ferien er ved at lakke mod enden. Hos Andersen & Tardini håber vi, I har nydt sommeren og ikke mindst det gode vejr. Det har vi hvert fald.
Solen har skinnet ekstra meget på Andersen & Tardini henover sommeren. Vi er nemlig meget glade for, at vi kan byde velkommen til hele fire nye medarbejdere.
Andersen & Tardini udvider porteføljen yderligere inden for malerhåndværket, da vi har ansat tre nye malere. Så byd velkommen til John, Johannes og Peter. De tre malere har alle arbejdet sammen i flere år og har en kæmpe portion erfaring med sig. Vi er sikre på, at alle vores kunder får stor glæde af udvidelsen af vores kompetence malerhold, som nu består af hele fire dygtige malere, der alle har deres primære fokus på kvalitet og de små detaljer.

Her ses de tre nye malere, der nu bringer deres mangeårige erfaring og kompetencer til Andersen & Tardini. Fra venstre: John, Johannes og Peter.

Ny voksenlærling ansat

Det er ikke kun malerholdet hos Andersen & Tardini, der er blevet styrket henover sommeren. Også tømrerholdet har fået en mand mere på holdet. Vi er derfor glade for ligeledes at kunne byde Mathias velkommen på holdet. Mathias er ny voksenlærling og har allerede flere års erfaring fra Darringe ApS. Mathias har omtrent et år tilbage som voksenlærling. Vi glæder os til at følge hans vej gennem den sidste del af hans uddannelse og skal nok sørge for, at han bliver klædt godt på til svendeprøven i efteråret 2023.

Mathias Koivisto Krøis er netop ansat som voksenlærling. Han har ca. et år tilbage af sin lærlingetid.